Politica de confidențialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Uniunea Salvati Romania, cu sediul in Bucuresti, Bdul Aviatorilor, Nr.9 prelucreaza in calitate de operator datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin formularele de pe prezentul site. Colectarea si prelucrarea datelor dvs. se realizeaza in vederea stabilirii unei legaturi cu dumneavoastra de indata ce campania de strangere de semnaturi pentru initiativa cetateneasca de modificare a Constitutiei "Fara Penali in functii publice" va fi demarata, in vederea informarii dvs. cu privire la desfasurarea campaniei de strangere de semnaturi cat si cu privire la activitatea curenta a Uniunii Salvati Romania.

Furnizarea de catre dvs. a datelor din prezentul document este necesara pentru scopurile susmentionate. In cazul in care nu doriti sa furnizati toate aceste date, veti putea sa semnati in continuare pentru initiativa cetateneasca de modificare a Constitutiei atunci cand aceasta campanie va porni. Datele furnizate de dvs. sunt destinate utilizării de către operator in scopurile susmentionate, sunt comunicate doar reprezentantilor operatorului care au in competenta indeplinirea scopurilor susmentionate sau persoanelor imputernicite de catre operator si nu vor fi dezvaluite catre terti decat cu consimtamantul dvs. sau in cazurile prevazute de lege. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, precum si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul sa vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail farapenali@usr.ro sau la sediul operatorului din Bucuresti, Bdul Aviatorilor, Nr.9. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Sunt de acord ca orice comunicare din partea Uniunii Salvati Romania sa mi se faca la adresa de domiciliu, la adresa de e-mail sau la numarul de telefon indicate in formularele de pe prezn sau pe care le voi comunica ulterior reprezentantilor Uniunii Salvati Romania.